Konacno je Srbija OVO dočekala: Uhapsen je! Necete verovati ko

  Pregleda 20,441

Udarne Vesti Balkana

Komentari
Juba Panto
Juba Panto Prije 6 dana
( NACISTICKA VREMENSKA PROGNOZA SMRTI ) Kada se ovi vestacki oblaci koji su izazvali poplave isprazne. Chemtraijlsi opet krecu da prskaju nebo, sunce gasove zagreva i opet krecu strasni toplotni udari i suse. Plan Ministarstva Zdravlja koji nas i vakcinisu. Da se suncamo ispod gasova koji zrace i da umiremo od raka koze, raka dojkevi da dobijamo mladeze i bradavice da gasove udisemo i od raka pluca da umiremo. Gasovi krecu da zagrevaju vazduh i prave se vestacki oblaci i krecu otrovme kise, lepe se za drvece i drvece umire, ulaze u lanac ishrane, sve sto jedemo i pijemo su nam zatrovali. Tragovi otrova koji se zove pesak iz Sahare vide se na drvecu koje umire i na svim kolima. IZDAJA!!!
Biba Bogojevic
Biba Bogojevic Prije 5 dana
@Juba Panto Ајде да видим колико пута ћеш још поновити овај текст .Што се мене тиче више ме не интересује .Ништа ново.
Juba Panto
Juba Panto Prije 5 dana
@Biba Bogojevic Sve policijske stanice kao i opstie cele Srbije imaju ove dokaze i sve drustvene mreze. Ovo sve imau u debatama o Chemtrajlsima koji potrovase celu planetu. tako da ovaj zlocin niko vise ne moze da prikrije.
Juba Panto
Juba Panto Prije 5 dana
@Biba Bogojevic ( VAZDUSNI AUSFIC ) Svi smo mi na udaru, sve ce nas sa neba Bagra potrovati kao pacove, drvecu vise nema spasa kao ni nama. Otrovi unistavaju drvece, truju nam useve, pasnjake i pijacu vodu. Kada ih sunce zagreje zime su nam tople, leti ih usija i krecu strasni toplotni udari i suse. Plan Bagre je da se suncamo ispod otrova koji zrace i da dobiamo, rak koze, rak dojke i mnoge mladeze i bradavice. Otrovi zagrevaju vazduh i prave se vestacki oblaci i krece strasno nevreme. Tragovi otrova se vide nadrvecu i na svim kolima. Da li Bagra ima bockice i protiv trovanja sa neba. IZDAJA!!!
Biba Bogojevic
Biba Bogojevic Prije 5 dana
@Juba Panto Не знам колико ћешти још живети али ја сам проживела ево већ 70 год.па и ако умрем није штета .НЕЗНАМ шта ће са тобом бити .Ти си на удару па се причувај.
Juba Panto
Juba Panto Prije 5 dana
@Biba Bogojevic Sve drzave u saradnji sa Nacistima od Metereologa pa na dalje ucestvuju u depolaciji svog stanovnistva, putem trovanja sa neba i putem vakcina. Tragovi otrova se sada i vide na drvecu koje se osusilo i na svim kolima i sada su u nasim plucima. Suncanje ispod gasova koji zrace izaziva, rak koze, rak dojke i mnoge mladeze i bradavice. IZDAJA!!!
Jelena J
Jelena J Prije 6 dana
Treba da ga lincuju strasnoooo
Светозар Петровић
Светозар Петровић Prije 6 dana
Не могу да верујем. Само и даље не знам ко? По наслову сам мислио да се ради о самом Бајдену или Меркеловој!
VOYAGE X SNIK - BOUNCE (OFFICIAL VIDEO)
2:24
IDJVideos.TV
Pregleda 8 mil.
VOYAGE X SNIK - BOUNCE (OFFICIAL VIDEO)
2:24
IDJVideos.TV
Pregleda 8 mil.
The Kid LAROI, Justin Bieber - STAY (Official Video)
2:38
TIJANA eM- KAKO OSTAVITI LAVA (Official video 2021)
4:45
Sharan Concept TV
Pregleda 1,4 mil.
UFC 264: Conor McGregor Octagon Interview
1:10
UFC - Ultimate Fighting Championship
Pregleda 7 mil.
OLYMPICS (RÉMI GAILLARD) 🥇
2:41
Rémi GAILLARD
Pregleda 1,3 mil.
Players vs Referees
8:39
AshStudio7
Pregleda 1,4 mil.